دیلیت اکانت تلگرام

دیلیت اکانت تلگرام

[61 بازدید] 1398/12/10    2020-02-29

دسته بندی: کاربرد ها

دیلیت اکانت چیست؟

دیلیت اکانت در تلگرام به معنی حذف کامل اکانت تلگرام است. تلگرام این امکان را به کاربران خود داده تا در صورت عدم نیاز به تلگرام، اکانت خود را حذف کنند. همچنین تلگرام به منظور صرفه جویی در فضای دیسک خود این امکان را دارد را اگر کاربر برای مدت زیادی از تلگرام استفاده نکند اکانت وی را حذف کند. البته تلگرام این قابلیت را گذاشته تا خود کاربر مشخص کند پس از چه مدت استفاده نکردن از تلگرام، اکانت وی حذف شود. این عدد در حال حاضر از یک ماه تا یک سال قابل تعیین است و پیش فرض آن روی 6 ماه تنظیم شده است.

برای حذف اکانت، کاربر می تواند این گزینه را از قسمت زیر تغییر دهد:

بخش تنظیمات یا Settings، سپس Privacy and Security و سپس Delete My Account را انتخاب کنید. از منوی باز شده می توان مدت زمان را تغییر داد.

در رابطه با دیلیت اکانت دو نکته را باید در نظر داشت:

نکته اول : به محض حذف اکانت تلگرام، تمام داده ها از سیستم تلگرام حذف می شوند. کلیه پیام ها، گروه ها و مخاطبین مرتبط با اکانت شما حذف خواهند شد.

نکته دوم : اگر اکانت تلگرامی را حذف کنید این فرآیند برگشت ناپذیر است. اگر مجددا با همان شماره به تلگرام وارد شوید به صورت یک کاربر جدید ظاهر می شوید. بنابراین دیگر هیچ تاریخچه ای از گفتگوهای قبلی، مخاطبین یا گروه ها دیده نمی شود. البته به افرادی که شماره تلفن شما را ذخیره دارند نوتیفیکیشن ارسال می شود.

دیلیت اکانت
دیلیت اکانت در تلگرام

برای حذف اکانت، تلگرام توصیه می کند از مرورگری غیر از مرورگر تلفن همراه استفاده کنید. در ضمن کد مربوطه برای حذف، صرفا از طریق تلگرام ارسال می شود و نه پیامک.

اطلاعات بیشتر در سایت تلگرام

مطالب مرتبط: با اکانت تلگرام گوشی گم شده چه کنیم؟

این صفحه را به اشتراک بگذارید

نظرات کاربران

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


Top
There are no products